česky  english  shqip 

Advanced search

Ndihma për zhvillim

Ambasadori Karel Urban merr pjesë në ceremoninë e dorëzimit të shtretërve spitalorë çekë për Qëndrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”

thumb

Ambasadori i Republikës Çeke, SHTZ. Karel Urban, i dorëzoi drejtoreshës së Qëndrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Prof. As. Albana Fico, shtretër spitalor dhe pajisje të tjera mjekësore të prodhuara nga kompania çeke Proma… more ►

Ambasadori Karel Urban përuroi projektin e Republikës Çeke për mbështetjen e prodhimit të protezave të gjymtyrëve

thumb

Ambasadori i Republikës Çeke në Tiranë, Z. Karel Urban, dhe drejtori i shoqatës "Shpresë për Jetën", z. Izet Onuzi, përuruan së bashku Projektin e Bashkëpunimit Çek për Zhvillim që mbështet prodhimin e protezave të gjymtyrëve me vlerë 20,000… more ►

Ambasadori Karel Urban i dorëzoi maternitetit Koço Gliozheni një inkubator neonatal.

thumb

Ambasadori i Republikës Çeke në Tiranë, z. Karel Urban, në mënyrë ceremoniale i dorëzoi një inkubator neonatal dhe një çantë transporti neonatale drejtorit të Maternitetit Koço Gliozheni Dr. Genci Hyska. Këto pajisje teknologjikisht të avancuara… more ►

Ambasadori Karel Urban inauguroi projektin zhvillimor “Ndërrimi i dritareve për kursim energjie dhe ekologji më të lartë” në një shkollë në qytetin e Shkodrës.

thumb

Më 12 tetor 2022, Ambasadori Çek SHTZ. Karel Urban përuroi fazën e dytë të projektit të vogël të bashkëpunimit për zhvillimin të Republikës Çeke "Zëvendësimi i dritareve për kursim të energjisë dhe ekologji më të lartë" në shkollën QAFS (Qendra… more ►

Ambasadori Urban nënshkroi kontratat për dy projekte të vogla vendore

transition_promotion_program

Ambasadori Urban nënshkroi kontratat për dy projekte të vogla vendore. Tema kryesore e të dy projekteve janë mediat. more ►

Inagurimi i projektit të zhvillimit “Zëvendësimi i dritareve për kursimin e energjisë dhe ekologji më të lartë” në një shkollë në Shkodër

thumb

Më 3 nëntor 2021, Ambasadori i Republikës Çeke Jaroslav Ludva përuroi projektin e vogël lokal “Ndërrimi i dritareve për kursim energjie dhe ekologji më të lartë” në Qendrën e Aktiviteteve Formuese Saleziane në Shkodër, QAFS. Në përurim morën… more ►

Përfundon projekti humanitar i rindërtimit të shkollës fillore nëntë-vjeçare në Lalm!

thumb

Republika Çeke i dhuroi 400,000 EUR Shqipërisë për rindërtimin tërësor të shkollës së dëmtuar nga tërmeti. Projekti u përgatit dhe zbatua nga Ambasada e Republikës Çeke në Tiranë dhe bashkia e rrethit të Tiranës brenda 6 muajve. Shkolla u hap me… more ►

Lançohet projekti humanitar i rindërtimit të shkollës në Lalm!

thumb

Në prani të Kryetarit të Bashkisë së Tiranës Z. Erion Veliaj dhe Këshilltarit Tregtar të Ambasadës Z. Svatopluk Opěla, ka nisur rindërtimi i shkollës 9-vjecare në Lalm, Tiranë, e cila është financuar plotësisht nga Republika Çeke në kuadrin e… more ►

Ambasadori Çek Ludva dhe Kryetari i Bashkisë Tiranë inagurojnë këndin e ri të lojërave

thumb

Ambasadori i Çekisë Jaroslav Ludva, Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj, dhe Ministrja e Shëndetësisë Znj. Ogerta Manastirlliu inaguruan më 5 tetor këndin e dytë të lojërave të ndërtuar me mbështetjen e Bashkëpunimit Çek për Zhvillim. more ►