česky  shqip  english 

Advanced search

Informata konsullore dhe për viza

Adresa: Rr. “Ismail Qemali”, Arbëri, Nr.132 10000 Prishtinë 
Tel: +383/38246676, +383/38225860, +383/38248776
E-mail: pristina@mzv.gov.cz
Web: www.mzv.cz/pristina
Orari i Punës: E hënë – e enjte 7.45  - 16.45   
                             E premte               7.45 - 14.00
Orari për shërbime Konsullore: e martë dhe e enjte 10.00 – 12.00 (termini duhe të caktohet së paku një dite më heret)

Ambasada e Republikës Çeke në Shkup kryen shërbimet e vizave për qytetarët e Republikës së Kosovës.

Përkthyes:  çekisht –  shqip / shqip – çekisht 
Robert Fejzullahu  +383 (0) 44315760.
 

ETIAS - Sistemi Evropian i Informacionit dhe Autorizimit të Udhëtimit

Sistemi Evropian i Informacionit dhe Autorizimit të Udhëtimit ose ETIAS është një program për heqjen e vizave që synon të forcojë kufijtë e Zonës Shengen. Kjo bëhet duke mbajtur një regjistër të vizitorëve jashtë BE-së që dëshirojnë të hyjnë dhe… more ►