english  česky  日本語 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo X logo Facebook logo

Kurz vaření české kuchyně

(Archivní článek, platnost skončena 30.06.2018 / 02:00.)

V rámci prohlubování přátelských vztahů ČR a Japonska a šíření povědomí o české gastronomii dne 7. listopadu 2017 zastupitelský úřad uspořádal kulturně gastronomickou akci.
 

Pro velký úspěch proběhl v pořadí již čtvrtý kurz přípravy a vaření českých tradičních pokrmů. Zájemci se mohli přihlásit prostřednictvím Asociace japonsko-českého přátelství a pod vedením kuchaře Pavla Karpíška se naučit hovězí na houbách, jablkovou žemlovku či jednohubky. Pan velvyslanec Tomáš Dub přišel účastníky kurzu pozdravit a nechyběla ani společná fotografie.

zleva 1.řada: pan Koichi Takahashi (President, Japan Czech Friendship Association), paní Yukuko Murata (Executive Director, Japan Czech Friendship Association), pan Pavel Karpíšek (kuchař - České velvyslanectví v Tokiu),  a účastníci kurzu

zleva 1.řada: pan Koichi Takahashi (President, Japan Czech Friendship Association), paní Yukuko Murata (Executive Director, Japan Czech Friendship Association), pan Pavel Karpíšek (kuchař - České velvyslanectví v Tokiu),  a účastníci kurzu

Galerie


Kurz vaření - Cooking Class