srpski  česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: IWC
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Česká účast na IWC Charity Bazaar 2023

Letošní 20. ročník International Women´s Club (IWC) Charity Bazaar v Bělehradě byl rekordní co do počtu zapojených ambasád, počtu návštěvníků a také pokud jde o výši vybraných finančních prostředků.

Akce, na jejíž organizaci se významně podílela předsedkyně IWC a manželka velvyslance Barbora Kuchtová, se konala 3. 12. 2023 v kongresových prostorách hotelu Hayatt Regency. Kromě zakoupení typických národních produktů mělo přes 2000 návštěvníků možnost na stáncích 29 zemí ochutnat speciality národních kuchyní, zkusit štěstí v bohaté tombole a shlédnout exotický kulturní program.

Akci zahájila spolu s předsedkyní IWC Barborou Kuchtovou ministryně pro rodinnou politiku Darija Kisić, která následně obešla v doprovodu Miss Srbsko Anji Radić, většinu stánků a pozdravila se s přítomnými velvyslanci a pracovníky ambasád.

Na českém stánku nechyběly klasické české vánoční ozdoby, čokolády, cukroví, pivo, Becherovka, utopenci a další. Inkasovanou částkou se Česká republika umístila na druhém místě za Itálií. Vybrané prostředky půjdou letos na podporu matkám samoživitelkám, týraným ženám a chudým rodinám prostřednictvím charitativních projektů.

Celá akce měla velmi dobré mediální pokrytí nejen v průběhu konání, ale i několik dní před a po akci. Zaznamenali jsme minimálně 9 televizních vstupů a cca 30 článků v online a tištěných médiích. Více informací na webové stránce IWC.

Galerie


IWC Charity Bazaar 2023