česky  english  shqip 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëtimi në Republikën Çeke nga Shqipëria

Nga data 9 prill 2022 janë pezulluar masat mbrojtëse në lidhje me kushtet e hyrjes në Republikën Çeke lidhur me epideminë e Covid-19.

 

 Hyrja në Republikën Çeke nuk i nënshtrohet më kushteve të veçanta epidemiologjike për të parandaluar përhapjen e sëmundjes.

Është hequr ndalimi i hyrjes për të huajt nga vendet e treta dhe detyrimi për të vërtetuar statusin pa infeksion.