македонски  english  česky 

понатамошно барање

За амбасадата

Амбасада на Република Чешка се наоѓа на

Конзуларно одделение на Амбасада на Република Чешка (надлежно за решавање на конзуларни случаи и визна агенда) се наоѓа на адреса: Амбасада на Република Чешка во Скопје се наоѓа на адреса: 3 PERISHA SAVELIKJ Street 1000 Скопје тел.:… повеќе ►

Oбработка и заштита на лични податоци во министерството за надворешни работи на Република Чешка

Надлежностите на министерството за надворешни работи во оваа област се утврдени во Општата регулатива за заштита на податоци и Законот за заштита на личните податоци. повеќе ►