česky 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: © CC
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Pozvánka na pražský a brněnský seminář „Toronto, Chicago – exportní seminář zaměřený na inovace a výzkum včetně zemědělství“

Dne 19. března 2018 v Praze a 20. března 2018 v Brně pořádá Odbor ekonomické diplomacie Ministerstva zahraničních věcí podnikatelské semináře „Toronto, Chicago – exportní seminář zaměřený na inovace a výzkum včetně zemědělství“.
 

Pražský exportní seminář je tematicky zaměřený na inovace a výzkum včetně zemědělství
a  je teritoriálně vymezen oblastí Velkých jezer Severní Ameriky.  Seminář se bude konat dne 19. března od 9:00 hodin v Černínském paláci, Loretánské nám. 5, Praha 1 – Hradčany. Na seminář, který proběhne v českém jazyce, je nutné se přihlásit pomocí níže uvedeného odkazu. Součástí programu semináře jsou i individuální konzultace s ekonomickými diplomaty z Generálních konzulátů v Torontu a Chicagu, na které je možné se přihlásit při registraci před vstupem do Černínského paláce (registrace začíná v 8:30 hod.)

Na seminář v Praze se můžete hlásit zde.

Brněnská verze exportního semináře se bude konat dne 20. března od 9:00 hodin v prostorách Regionální hospodářské komory Brno, Výstaviště 1, 648 04 Brno. Na seminář, který proběhne v českém jazyce, je nutné se přihlásit pomocí níže uvedeného odkazu. Součástí programu semináře jsou i individuální konzultace s ekonomickými diplomaty z Generálních konzulátů v Torontu a Chicagu.

Na seminář v Brně se můžete hlásit zde.

přílohy

Praha - program Semináře Toronto, Chicago 315 KB PDF (Acrobat dokument) 13.3.2018

Brno - program Semináře Toronto, Chicago 325 KB PDF (Acrobat dokument) 13.3.2018