deutsch  česky 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Prague.bio Conference 2024

24. září 2024 se v Praze uskuteční konference na téma biotechnologií a farmacie Prague.bio Conference. Akce je zaměřena zejména na výměnu zkušeností a informací mezi odborníky, kteří se podílejí na vývoji nových léků, diagnostik, zdravotnických technologií a dalších oblastí biotechnologií. Pro biotechnologické start-upy a výzkumné týmy je konference skvělou příležitostí prezentovat svá řešení a technologie přímo potenciálním investorům a partnerům. Organizátorem je biotechnologický cluster Prague.bio.

Keynote prezentaci na konference přednese Christian A. Stein, generální ředitel firmy Ascenion GmbH. Petr Jansa, spoluzakladatel společnosti Pallando Therapeutics, vedoucí chemického oddělení u BridGeneBiosciences a poradce kalifornského programu California Life Sciences FAST, se s účastníky podělí o své bohaté znalosti a zkušenosti se zakládáním start-upů v Silicon Valley.

Start-upy a výzkumné týmy se mohou ucházet o možnost prezentovat svá řešení a technologie investorům a ostatním účastníkům při konferenci. Registrace je možná do 17. května zde: https://conference.prague.bio/registration. Mezi investory budou např. Sebastian Kreuz, výkonný ředitel Boehringer Ingelheim Venture Fund, Agnes Oertli, manažerka z LSA Ventures a Nicolas Beuzen, investiční poradce z i&i Biotech Fund.

Vstupenky na konferenci za snížený tarif je možné zakoupit do 17. května zde: https://conference.prague.bio/tickets

Více informací o akci naleznete na https://conference.prague.bio/

přílohy

Prague.bio Conference 2024 one pager 624 KB PDF (Acrobat dokument) 6.5.2024