Večer českého piva a české kuchyně (23. května 2013)
30.05.2013 / 09:30 | Aktualizováno: 01.03.2018 / 07:28
V rámci Měsíce evropské kuchyně představila ve spolupráci s Velvyslanectvím v Manile restaurace Bravo’s Best Food provozující český mikropivovar Večer českého piva a kuchyně.
Restauraci zaplnilo do skoro posledního místečka téměř devadesát hostů, mezi nimi řada velvyslanců a členů manilského diplomatického sboru, špičky českého byznysu působícího na Filipínách a další krajané, řada osobností filipínského veřejného života a další gurmáni. Odměnou jim byla dána možnost ochutnat ze specialit české kuchyně, které restaurace nabízí ve svém menu, i některé další pokrmy připravené pouze pro tento večer. A samozřejmě, jak již to v pivovarech bývá, měli hosté šanci ochutnat „co hrdlo ráčí“ ze všech druhů piva, které PIVO PRAHA vaří. A že vaří to nejlepší pivo na Filipínách, o tom rozhodně není pochyb! Uvolněná a spokojená atmosféra z fotografií z večera přímo čiší. A skutečnost, že restaurace zůstala plná ještě několik hodin po oficiální „zavíračce“ je snad nejlepším důkazem toho, že si všichni u Brava české pivo a jídlo skutečně užili.