tiếng việt  česky  english 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: Czech Cuisine Week
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo X logo Facebook logo

Czech Cuisine Week: Týden plný chutí

Na pozvání Velvyslanectví České republiky v Hanoji máte jedinečnou příležitost vydat se na gastronomickou cestu do srdce Evropy. 
Czech Cuisine Week vám ukáže, že česká kuchyně není jen o knedlících – i když ty samozřejmě chybět nebudou!

Svíčková, guláš, knedlíky… a samozřejmě české pivo! Grand Mercure hotel v Hanoji hostí Czech Cuisine Week, kde návštěvníci ochutnají to nejlepší z tradiční české kuchyně. Jídla připravuje český šéfkuchař Václav Poštolka, takže se můžete těšit na autentické chutě, přesně tak, jak je Češi milují.

Na pozvání Velvyslanectví České republiky v Hanoji Hotelu Grand Mercure Hanoi máte jedinečnou příležitost vydat se na gastronomickou cestu do srdce Evropy. Czech Cuisine Week Vám ukáže, že česká kuchyně není jen o knedlících – i když ty samozřejmě chybět nebudou!

Kdy? od 24. do 30. března 2025 (Celý týden, od snídaně po večeři)

Kde? Grand Mercure hotel, Hanoi (9 Cat Linh, Dong Da, Hanoj)

Kdo vaří? Český šéfkuchař Václav Poštolka zaručí pravou českou chuť

Co vás čeká? Poctivé polévky, tradiční omáčky, sladké i slané speciality a samozřejmě české pivo. 

Přijďte ochutnat, co dělá českou kuchyni tak výjimečnou!