česky  english 

rozšířené vyhledávání
na_celou_sirku
Foto: GK Erbíl
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Setkání absolventů 2022

Již 5. setkání absolventů bývalých vysokých škol v Československu a absolventů současných vysokých škol na Slovensku a v Česku se konalo dne 17. května 2022 v prostorách hotelu Rotana

GK Erbíl má na seznamu celkem 33 absolventů a k velké radosti nás všech jich účast na sekání potvrdilo a dostavilo se sympatických 18. 

S velkým zájmem jsme si vyslechli mnoho příběhů a taktéž absolventi zavzpomínali na svá studijní léta s notnou dávkou nostalgie.  Velice nás potěšilo konstatování mnohých z nich, že jít studovat do Česka, potažmo Československa, bylo jedno jejich z nejlepších životních rozhodnutí. Jistou zajímavostí je, že někteří bývalí studenti i po více než 50 letech stále mluvili plynule česky.

V průběhu večera někteří absolventi, zvláště ti dříve narození, vyslovili přání zastavit se na konzulátu a popovídat si v češtině. Rádi vyjdeme tomuto přání vstříc.

GK Erbíl děkuje absolventům, kteří přijali naše pozvání. Děkujeme hotelu Rotana a DFR KRG a v neposlední řadě bych rád poděkoval příslušníkům GK Erbíl za přípravu této akce.  

Galerie


ALUMNI 2022