česky  english 

rozšířené vyhledávání
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Večery české kuchyně

Kdy: 04.11.2015 - 07.11.2015, Kde: Hotel Sheraton, Saket, New Delhi

Ve dnech 4. až 7. listopadu 2015 se v hotelu Sheraton Saket v Dillí konají Večery české kuchyně. Jídla bude připravovat šéfkuchař pražské restaurace a klubu Radost FX René Mihule.  Akce je součástí úsilí o vzájemné poznávání mezi oběma národy.

Mapa:

Je naplánováno následující menu:

středa 4. 11. 2015
slavnostní zahájení v 19.00 za účasti velvyslance ČR v Indii Milana Hovorky

čtvrtek 5. 11. 2015 od 19.30 do 21.30 hod.
předkrm: bramboráčky
1. hlavní jídlo: Frýdlantský guláš s houskovým knedlíkem
2. hlavní jídlo: Vepřový řízek s vařeným bramborem
dezert: Jablečný štrůdl

pátek 6. 11. 2015 od 19.30 do 21.30 hod.
předkrm: sekaná s hořčicí
1. hlavní jídlo: kuře na paprice s rýží
2. hlavní jídlo: vepřo - knedlo - zelo
dezert:  tvarohové šátečky v listovém těstě

sobota 7. 11. 2015 od 19.30 do 21.30 hod.
předkrm: hanácký salát
1. hlavní jídlo: smažený květák s bramborovou kaší a tatarkou
2. hlavní jídlo: pečená jehněčí kýta se špenátem a bramborovým knedlíkem
dezert: šátečky s jahodovou marmeládou

Master Cook Rene Mihule